fredag den 4. oktober 2013

Dag 3

Jeg har siden start tabt mig 2,1 kg. Det er skønt at der sker noget så hurtigt. Det gør det nemmere at holde sig motiveret. 
Jeg ved godt at det altid går super hurtigt i starten, men det er alligevel fedt :) 

Har ikke helt ligeså meget energi som normalt, og alligevel føler jeg mig friskere. 

Det er ihvertfald stadig dejligt at være på kur, er slet ikke begyndt at blive træt af det endnu. Det kan føles lidt svært at få drukket de to liter vand, men det er da lykkedes mig hver dag indtil videre, og det er det aller vigtigste når man vil tabe sig, og især på denne kur! For at komme af med ophobet vand skal man drikke vand (vandophobninger er tit det der gør at kvinder er overvægtige og ser tykke ud) og da denne kur er en striks protein kur, er vandet vigtigt for at hjælpe kroppen arbejde med alt det protein.

Spiste bøf med æg og løg til aftensmad, og det var SUPER lækkert på trods af hvor simpelt det er :)

torsdag den 3. oktober 2013

Planer for næste måned:


Tanker og forventninger:

Jeg har nogle planer om mit vægttabsforløb som jeg vil prøve at følge.. 
Jeg vil herinde på min blog, offentligt, skrive om hvordan det går, resultater, frustrationer, tanker og håb omkring hvordan dette hårde forløb kommer til at gå for mig. 

For det første vil jeg:
- hver dag skrive om mine resultater. Hvor meget går vægten ned hver dag? Tror at jeg hver dag vil skrive hvad jeg samlet har tabt mig siden jeg startede på kuren. (Det lyder lidt flottere, og mere motiverende).
- jeg vil måske skrive lidt om hvordan min træning går. (Det bliver højest sandsynligt bare hvor tit jeg kommer derned og hvor lang tids cardio, og hvor lang tids styrketræning jeg tager).
- jeg vil fortælle lidt om hvad jeg spiser, og om hvordan det fungerer i min hverdag at være på kur.
- jeg vil skrive når det hele bliver træls og uoverskueligt
- jeg vil løbende (når resultaterne begynder at vise sig) lægge billeder ud af hvordan jeg nærmer mig mit mål.
- jeg vil skrive lister over ting jeg ser frem til som er mulige for mig når jeg når mit mål. 
- jeg vil i det næste stykke tid bruge min blog som et sted jeg kan aflaste mine tanker og følelser, og hente inspiration og  motivation til mig selv når jeg har brug for det.

Min blog kommer derfor til at rode på samme måde som mit hoved og mine noter/sedler/lister. Og ligesom i dag kan det sagtens ske at der bliver skrevet flere indlæg om dagen. Jeg ved heldigvis at der ikke er ret mange der følger med i min blog, så der er ikke ret mange til at brokke sig :) men skulle nogen komme forbi og måske selv står og mangler inspiration eller motivering, så kunne det være nogle af de ting jeg vægter højt, kunne hjælpe andre med deres vægttab :)

Projekt vægttab!

Er så pissetræt af at være tyk! Der er så mange ting jeg gerne ville, men som jeg ikke har det godt med pga min vægt. Der er så meget flot tøj og fine sko jeg godt gad gå med, men som enten ikke passer, eller simpelthen ser for uflatterende ud på mig pga min vægt... Det er blevet ret så stor en frustration for mig, også lidt det faktum at det bare er at gå igang for at få nogle resultater. Det er jo faktisk ret enkelt, hvis bare man kæmper nok.

Jeg har så startet min kamp mod min krop og min indstilling nu. Jeg er startet på Dukan diæten, og træner i fitness hver dag jeg ikke har for mange lektier for. Jeg har sat mig for at holde min motivation oppe, og holde kuren så målrettet jeg kan, jeg vil se resultater denne gang. Til denne sommer vil jeg på stranden uden at blive nødt til at være fuldt påklædt :)

Det er min anden dag på denne kur, og jeg har siden igår tabt mig 800 gram. Så det har da været en dejlig måde at få slået hul på det her slankeforløb. Håber bare at der kommer nok resultater til at jeg ikke mister modet. 

Har tænkt mig at hele min indstilling og tankegang, skal handle om mit ønske om at tabe mig. Derfor jeg lukker alt det mundlort ud på min blog. :)